If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
и с на кои боксера се дърпа ако не е таина, и тои или тя разбрали ч е ти се напъваш или само ти така си мислеше. тя темата стана само за дрифт. е те такива дето много се дърпат ,кадо дам газ и ги виждам само в огледалото за обратно виждане няма ограничители , няма пружини
и с на кои боксера се дърпа ако не е таина, и тои или тя разбрали ч е ти се напъваш или само ти така си мислеше. тя темата стана само за дрифт. е те такива дето много се дърпат ,кадо дам газ и ги виждам само в огледалото за обратно виждане няма ограничители , няма пружини
Дърпахме се на Калояново със Спийдър. И той е тук от форума. Три опита направихме. Стига си се дразнил. Така и така сме Градски, може и с теб да се пробваме на Есен да видим там нещо за огледалата казваш щото сега не съм в Пловдив
хахаах нямаш проблеми, ама моята е 146 нали се сещаш в друга категория съм, ама съм чувал че на зое от форума алфата, а и задволанното устроиство не се дават лесно хахаха. поздрави
хахаах нямаш проблеми, ама моята е 146 нали се сещаш в друга категория съм, ама съм чувал че на зое от форума алфата, а и задволанното устроиство не се дават лесно хахаха. поздрави
Нещо не те разбрах братле. За какви категории ми говориш...... Зое намесваш и Алфата й. Нищо не разбрах Дай по-конкретно. Намекваш, че си бил на Зое Алфата ли???
Тамън днеска като се гонех с една 145-ца като мойта , ама 1.6 Боксер , се чудя що вървим на равно ,а аз съм скочил с двата крака на газта ... ..
Ми те са си наравно, даже на старт мое и да те бие
Може ама НЕ може
И защо според тебе не може???
Ами щото съм се дърпал с 1.6 боксер и се видя. Няма старт, няма март. 1.4 ТС бие.[/quote:3jtehxhg]
аааа не не колега не съм съгласен че боксерите нямат старт, нещо се бъркаш може шофьорите да нямат SKILLSSS ама боксерите си имат старт [/quote:3jtehxhg] Че аз не съм казал, че нямат старт. Погрешно си ме разбрал. Имах в предвид, че и старта му го взимам.
Тамън днеска като се гонех с една 145-ца като мойта , ама 1.6 Боксер , се чудя що вървим на равно ,а аз съм скочил с двата крака на газта ... ..
Може ама НЕ може
И защо според тебе не може??? [/quote:2xvavs64] Ами щото съм се дърпал с 1.6 боксер и се видя. Няма старт, няма март. 1.4 ТС бие.[/quote:2xvavs64]
Тук става дума за сравнение на двигатели, а не дали ти можеш да победиш някой с 1.6 boxer.
Ако аз седна в кола от Ф1 и я загася при тръгване, сигурно пак ще кажеш че твоята е по-бърза.
Може ама НЕ може
Ами щото съм се дърпал с 1.6 боксер и се видя. Няма старт, няма март. 1.4 ТС бие.[/quote:dt1zw4c4]
Тук става дума за сравнение на двигатели, а не дали ти можеш да победиш някой с 1.6 boxer.
Ако аз седна в кола от Ф1 и я загася при тръгване, сигурно пак ще кажеш че твоята е по-бърза. [/quote:dt1zw4c4]Стига сте ги вадели тези данни бе колега. Защо не искате да приемете истината. Замисли се малко и двете са по 103 коне ама едната е 16В а другата 8В. И другото което е аз съм с 1000 оборота от горе.... то ест на боксера когато му прекъсне при 6500, аз изцеждам още 1000. Отделно имам 8 свещи за по-добро изгаряне да кажем. Еееее не се предавате и това е. Какво толкова
Стига сте ги вадели тези данни бе колега. Защо не искате да приемете истината. Замисли се малко и двете са по 103 коне ама едната е 16В а другата 8В. И другото което е аз съм с 1000 оборота от горе.... то ест на боксера когато му прекъсне при 6500, аз изцеждам още 1000. Отделно имам 8 свещи за по-добро изгаряне да кажем. Еееее не се предавате и това е. Какво толкова
Желязна логика. Явно ги разбираш двигателите.
Отивам да пия бира по случая.
Може ама НЕ може
Ами щото съм се дърпал с 1.6 боксер и се видя. Няма старт, няма март. 1.4 ТС бие.[/quote:mz41pqi7]
Ако аз седна в кола от Ф1 и я загася при тръгване, сигурно пак ще кажеш че твоята е по-бърза. [/quote:mz41pqi7]Стига сте ги вадели тези данни бе колега. Защо не искате да приемете истината. Замисли се малко и двете са по 103 коне ама едната е 16В а другата 8В. И другото което е аз съм с 1000 оборота от горе.... то ест на боксера когато му прекъсне при 6500, аз изцеждам още 1000. Отделно имам 8 свещи за по-добро изгаряне да кажем. Еееее не се предавате и това е. Какво толкова [/quote:mz41pqi7]
Наско, ти пък се чудиш как да се зачепиш за това кое върви повече. Боксер или ТС. Казах ти че всичко е до шофьора! Първият път ти взех една кола, вторият път изпуснах газта и се включи прекъсвача и ти ми взе около 1 калник, за третият път нямам спомен какво стана, но пак ми взе около 1 калник. Първо ти въртеше гуми, след това аз и тва е. Според мен всичко опира до уменията на шофьора(специално при нашите 2 алфи) и съм убеден в това.
Това мнение спокойно можете да го изтъркате след време
Може ама НЕ може
Ами щото съм се дърпал с 1.6 боксер и се видя. Няма старт, няма март. 1.4 ТС бие.
Ако аз седна в кола от Ф1 и я загася при тръгване, сигурно пак ще кажеш че твоята е по-бърза. [/quote:2tr7355o]Стига сте ги вадели тези данни бе колега. Защо не искате да приемете истината. Замисли се малко и двете са по 103 коне ама едната е 16В а другата 8В. И другото което е аз съм с 1000 оборота от горе.... то ест на боксера когато му прекъсне при 6500, аз изцеждам още 1000. Отделно имам 8 свещи за по-добро изгаряне да кажем. Еееее не се предавате и това е. Какво толкова [/quote:2tr7355o]
Наско, ти пък се чудиш как да се зачепиш за това кое върви повече. Боксер или ТС. Казах ти че всичко е до шофьора! Първият път ти взех една кола, вторият път изпуснах газта и се включи прекъсвача и ти ми взе около 1 калник, за третият път нямам спомен какво стана, но пак ми взе около 1 калник. Първо ти въртеше гуми, след това аз и тва е. Според мен всичко опира до уменията на шофьора(специално при нашите 2 алфи) и съм убеден в това.
Това мнение спокойно можете да го изтъркате след време [/quote:2tr7355o]Явно трябва пак Митко. Няма проблеми. За мен ТС е по-динамичен. Само искам да знам един ТС 1.4 колко Боксера 1.6 трябва да бие за да се съгласите най-сетне И Не съм се зачепил аз а колега по-горе каза, че боксера повече вървял. Аз само контрирах с факти
А ако трябва да бъдем честни.... аз въртях гуми и трите пъти много, но първия път се олях. Това ми го каза Милена. Та излиза, че и трите пъти аз бях лошия шофер. Отделно ти си с 14-ки а аз с 15-ки в твоя полза Ама хайде подробности сега.
Читав боксер 1.6 ще ти разкаже играта - тва ти го гарантирам
без да искам да натоваря никой,, това което колегата е написал по нагоре за мен е най точно
хаха и още нещо
VIVA ALFA ROMEO BOXER & TWIN SPARK не треа да се заяждаме помежду си а да си помагаме, всеки си има лично мнение, аз също си имам моето, но не го казвам да не натоваря някой
МИР
Comment